logo

Përvoja jonë gjatë këtyre 20 viteve në tregun vendas,
rajonal dhe ndërkombëtar, na dallon.

20 vjet eksperienc

Projektet

Furnizimit i Ujit në Qytetin e Prishtinës 4

Ky projekt synon të ndërtuar platforma dhe programe të edukimit teknologjik për komunitetet vendore në Kosovë në lidhje me ruajtjen dhe menaxhimin e burimeve ujore.4 4 4 4

Furnizimit i Ujit në Qytetin e Prishtinës 3

Ky projekt synon të ndërtuar platforma dhe programe të edukimit teknologjik për komunitetet vendore në Kosovë në lidhje me ruajtjen dhe menaxhimin e burimeve ujore.3 3 3 3

Reth Nesh

teamsmember

Kush jemi ne?

kweLogo

Ky projekt synon të ndërtuar platforma dhe programe të edukimit teknologjik për komunitetet vendore në Kosovë në lidhje me ruajtjen dhe menaxhimin e burimeve ujore.

teamsmember

Vizioni Ynë

"Në KWE, ne shohim një të ardhme ku burimet e qëndrueshme të ujit dhe energjisë janë gurthemeli i pasurisë për Kosovën dhe komunitetet e saj. Angazhimi ynë është të udhëhoqim rrugën në përdorimin e fuqisë së inovacionit dhe përgjegjësisë ndaj mjedisit për të ofruar zgjidhje të pastër dhe të arritshme për ujin dhe energjinë.